Baby’s

Ben je zwanger en wil je dit op een unieke manier bekend maken? Of wil je een baby shower houden? Of wil je de kraamvisite iets anders voorschotelen dan een beschuit met muisjes? Custom Cake kan voor al deze gelegenheden iets bijzonders leveren!

Denk bij voorbeeld eens aan een bijzondere geboortetaart (of zwangerschapstaart), geboorte cupcakes of geboorte cakepops.

Een foto-impressie van een deel van de mogelijkheden:

wetransfer-9hmzxj8l

Custom Cake werkt ook samen met Studio Suja. Studio Suja is van Ja’eli van Beveren en Suzanne Vergeer. Bij Studio Suja draait het even helemaal alleen om jou en je zwangere buik. Suzanne maakt prachtige bellypaints en Ja’eli zorgt voor de fotografie van het aanbrengen en het eindresultaat. Ook verzorgen de dames babyshowers in combinatie met een heerlijke (zoete) high tea.

Custom Cake verzorgt voor alle arrangementen die de dames organiseren de cupcakes, taart, koekjes, brownies, enz. Natuurlijk zijn ook al deze lekkernijen helemaal in baby-sfeer.

Ja’eli en Suzanne maken van elk arrangement iets bijzonders en de resultaten zijn fantastisch. Echt een aanrader als je zwanger bent, of om cadeau te geven aan een zwangere zus/dochter/vriendin/enz. Kijk maar eens op hun site voor een impressie en meer informatie: www.studiosuja.nl.