Bedrijven

Een bedrijfsfeestje, een open dag, een congres, een bedrijfsborrel… Al dit soort gebeurtenissen vragen om iets lekkers bij de koffie. U kunt natuurlijk kiezen voor standaard oplossingen als petit fours of een slagroomtaart. Maar het kan ook anders!

U kunt onderscheidend zijn door te kiezen voor een gepersonaliseerde taart, lekkere cupcakes, cakepops en/of koekjes. Natuurlijk kunnen die voorzien worden van uw eigen logo, een eigen tekst of een eigen foto of afbeelding, maar ze kunnen bijvoorbeeld ook voorzien worden van een QR-code. Alle smaken en kleuren kunnen op uw huisstijl worden afgestemd. Op die manier kunt u ook via iets lekkers bij de koffie invulling geven aan uw eigen unieke bedrijfsidentiteit.

De zoete lekkernijen zijn ook een heel bijzonder alternatief voor een kerstpakket of een eindejaars-geschenk voor uw klanten. Of voor een nieuwjaarsreceptie!

Suggesties (slideshow):

Voor uw personeel is het ook mogelijk om een creatieve personeelsactiviteit te organiseren. Bij u op het bedrijf, of op een andere locatie. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld een gezellige taart- of cupcake-decoratie workshop, maar dit kan ook in de vorm van een teambuildingsactiviteit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Testimonial Discovery Networks: 

Begin februari 2015 hebben we voor de tweede keer met veel plezier samengewerkt met Custom Cake. Na een succesvolle Discovery Networks Benelux familiedag afgelopen oktober, waarbij Nathalie ons, samen met een collega, heeft begeleid om een enorme Buddy Valestro Cake te maken, moesten we bij het evenement afgelopen week direct ook Custom Cake denken.

In totaal zijn we drie dagen met een compleet Discovery gewrapte limo het land doorgereden. Elke dag opnieuw gevuld met allerlei lekkers. De eerste dag hebben we tijdens een consumenten actie in Middelburg ruim 350 cupcakes met alle Discovery Networks Logo’s uitgedeeld. De andere twee dagen hebben onze klanten van verschillende luxe hapjes zoals red velvet cupcakes, logo koekjes en zelfgemaakte macarons kunnen genieten. Allemaal heerlijk! Naast alle lekkere hapjes, loopt de communicatie met Nathalie altijd heel soepel en worden de producten allemaal precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

Groetjes,
Lysanne Geluk
Discovery Networks Benelux