Bestellen

SORRY, WE’RE FULLY BOOKED! 

Voor 2020 neem ik geen opdrachten meer aan. Voor 2021 neem ik alleen nog opdrachten voor bruiloften en grotere feesten aan. 

Het bestellen kan door een mail met uw wensen te sturen naar nathalie.customcake(at)gmail.com of een bericht via whatsapp (06-49307897) te sturen. Let op: de bestelling is dan nog niet definitief! Aan de hand van de mail/app zal contact met u worden opgenomen om uw persoonlijke wensen & smaken te bespreken en natuurlijk om te melden of de bestelling op de gewenste datum geleverd kan worden.  

Belt u liever? Ook dan is het fijn als u eerst een berichtje stuurt. Ik bel u dan terug. Als ik ‘gewoon’  aan het werk ben, kan ik meestal geen telefoon opnemen. Als ik u bel heb ik dan ook echt even de tijd om u goed te woord te staan. 

De bestelling is pas definitief, als is aangegeven dat het op de gewenste datum mogelijk is én de betaling binnen is. U ontvangt de bevestiging samen met de betaalinformatie via de mail of via een tikkie.

Mocht de bestelling (of workshop) door onvoorziene omstandigheden niet geleverd kunnen worden, dan ontvangt u daar zo spoedig mogelijk bericht van en uiteraard ontvangt u uw geld dan terug.

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dan kunt u dat tot uiterlijk 5 dagen vóór de leverdatum doen. Voor sommige bestellingen begint het ‘werk’ namelijk al een paar dagen voor de levering.