Bestellen

Het bestellen kan door een mail met uw wensen te sturen naar nathalie.customcake(at)gmail.com of een bericht via whatsapp (06-49307897) te sturen. Let op: de bestelling is dan nog niet definitief! Aan de hand van de mail/app zal contact met u worden opgenomen om uw persoonlijke wensen & smaken te bespreken en natuurlijk om te melden of de bestelling op de gewenste datum geleverd kan worden.  

Belt u liever? Ook dan is het fijn als u eerst een berichtje stuurt. Ik bel u dan terug. Als ik ‘gewoon’  aan het werk ben, kan ik meestal geen telefoon opnemen. Als ik u bel heb ik dan ook echt even de tijd om u goed te woord te staan. 

De bestelling is pas definitief, als is aangegeven dat het op de gewenste datum mogelijk is én de betaling binnen is. U ontvangt de bevestiging samen met de betaalinformatie via de mail of via een tikkie.

Mocht de bestelling (of workshop) door onvoorziene omstandigheden niet geleverd kunnen worden, dan ontvangt u daar zo spoedig mogelijk bericht van en uiteraard ontvangt u uw geld dan terug.

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dan kunt u dat tot uiterlijk 5 dagen vóór de leverdatum doen. Voor sommige bestellingen begint het ‘werk’ namelijk al een paar dagen voor de levering.