Bestellen

Het bestellen kan door een mail met uw wensen te sturen naar nathalie@customcake.nl of via onderstaand formulier. Let op: de bestelling is dan nog niet definitief! Aan de hand van de mail zal contact met u worden opgenomen om uw persoonlijke wensen & smaken te bespreken en natuurlijk om te melden of de bestelling op de gewenste datum geleverd kan worden. Indien u liever telefonisch een bestelling doorgeeft, dan kan dat via telefoonnummer 06-49307897 (op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar; buiten deze tijden is de kans groot dat u de voicemail krijgt).

De bestelling is pas definitief, als is aangegeven dat het op de gewenste datum mogelijk is én de betaling binnen is. U ontvangt de bevestiging samen met de betaalinformatie (bij voorkeur via mail of anders via de post).

Mocht de bestelling (of workshop) door onvoorziene omstandigheden niet geleverd kunnen worden, dan ontvangt u daar zo spoedig mogelijk bericht van en uiteraard ontvangt u uw geld dan terug.

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dan kunt u dat tot uiterlijk 5 dagen vóór de leverdatum doen. Voor sommige bestellingen begint het ‘werk’ namelijk al een paar dagen voor de levering.

Bestelformulier

* verplicht veld

Powered by Fast Secure Contact Form