Bruiloft

Bruidstaart, wit/roze/rood, bloemen

Het is mogelijk om bij Custom Cake een bruidstaart en/of bruidscupcakes te bestellen. Bruidstaarten en/of bruidscupcakes worden geheel volgens het “Custom Cake concept” gemaakt. Dus wel een “wauw”-factor, maar geen “wow”-prijs. We streven er naar om de prijzen van de bruidstaart/bruiloftscupcakes zo veel mogelijk in de buurt van de normale taarten en cupcakes te houden. Een bruiloft is immers al duur genoeg! Zo is een bruidstaart al mogelijk vanaf € 3,- per persoon.

Er zijn allerlei variaties mogelijk: een gestapelde bruidstaart, meerdere bruidstaarten in een taart-standaard, meerdere losse bruidstaarten in dezelfde stijl, een grote bruidstaart omringd door bruidscupcakes, alleen bruidscupcakes, enzovoorts. Of denk eens aan een ‘sweet table’! Een tafel vol met verschillende zoete lekkernijen in de kleuren of het thema van jouw bruiloft.Paarse bloem

Indien jij en je partner interesse hebben in het (eventueel) bestellen van een bruidstaart, bruidscupcakes en/of een ‘sweet table’ bij Custom Cake, is het mogelijk om een proeverij in te plannen. Zo’n proeverij is de perfecte mogelijkheid om kennis te maken, om goed de wensen, voorkeuren en mogelijkheden door te spreken en vooral: om dingen te proeven!

 

Aan zo’n proeverij zijn kosten verbonden à € 7,50 per persoon (maximaal 3 personen).  Vooraf zullen we telefonisch of via mail jullie favoriete smaken bespreken. Als de uiteindelijke bestelling bij Custom Cake geplaatst wordt, dan wordt het bedrag van de proeverij in mindering gebracht op de factuur van de bestelling.
Custom Cake helpt je graag die hele speciale dag extra bijzonder te maken!