Cupcakes

Cupcakes zijn ‘in’. Hoewel cupcakes al heel lang bestaan, zijn ze in Nederland nog niet zo heel lang bekend. In Amerika en Engeland al veel langer. Zelfs daar hebben ze pas echt een vlucht genomen sinds ze in Sex and the City voorbij kwamen. En zeg nu zelf… cupcakes zien er natuurlijk heel leuk & lekker uit!

Champagne cupcakeDe cupcakes kunnen in hetzelfde thema als de taarten besteld worden. Natuurlijk kunnen ze ook ‘los’ besteld worden. Zomaar, als iets lekkers bij de koffie, of als alternatief voor een taart. Ook voor een bruiloft zijn cupcakes heel leuk & lekker en vooral heel erg hip!

Het leuke van cupcakes is niet alleen dat er tig mogelijkheden zijn qua decoratie, maar ook dat er vele smaak-varianten te maken zijn. Om het extra feestelijk te maken (of om de cupcakes beter bij een bepaald thema aan te laten sluiten), kan er gekozen worden voor leuke bedrukte vormpjes (het ‘papier’ waar ze in zitten).

De ‘standaard’ smaken zijn:
* Vanille met vanille icing
* Chocolade met chocolade icing
* Bosbessen cupcakes met bosbessen icing
* Red Velvet cupcakes met roomkaas icing
* Noten cupcakes met amandel icing
* Citroen-maanzaad cupcakes met citroen icing
* Kokos-limoen cupcakes met limoen icing

Een vaste speciale cupcake variant is de lactosevrije en suikervrije cupcake. Deze cupcakes kunnen niet op de gewone wijze gedecoreerd worden, maar worden wel verfraaid met een mooie (suikervrije) chocolade decoratie.

De cupcakes worden niet met kant-en-klaar-mixen gemaakt, maar worden gemaakt volgens speciaal door Custom Cake ontwikkelde recepten.

Naast de ‘standaard’ smaken zijn er ook speciale, tijdelijke smaken. Denk hierbij aan Champagne cupcakes rond Oud & Nieuw.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een speciale cupcake-smaak te ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid, of een smaak die precies bij een bedrijf past. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!