Gevolgde masterclasses/speciale workshops

Na het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van taart-decoratie, houdt Nathalie haar kennis & vaardigheden op peil door regelmatig een masterclass of speciale workshop te volgen om nieuwe technieken te leren. Hieronder tref je een overzicht aan van een aantal van deze masterclasses en speciale workshops.

Februari 2018: moving owl cake (by Dawn Butler)

Je moet het zien om te kunnen geloven: een uil waarvan het hoofd écht kan bewegen. Het lijf van de uil en het boek zijn van taart, waarbij alles (op de structuur in de uil na dan) eetbaar is. Ook de buitenkant van het hoofd is van eetbare materialen gemaakt en alles is (natuurlijk) volledig voedsel veilig. Het idee komt van de geweldige Dawn Butler. De manier waarop haar brein werkt is fenomenaal. Check haar Facebook pagina als je ‘onmogelijke’ taarten wil zien. 

 

 

 

Maart 2016: chocoholic (bruids)taart workshop.IMG_0577-001

Alles van chocolade! De taart zelf is met witte chocolade ganache rustiek afgesmeerd. De panelen zijn van (gegoten) witte chocolade. De drips zijn van chocolade en de bloemen zijn van modeling chocolate (smaak: witte chocolade). Vanaf nu kun je dus ook chocolade (bruids)taarten bij Custom Cake bestellen!

 

 

 

Maart 2015: 2 daagse airbrush workshop van The Airbrush Acadamy bij TLCS in Hilversum. Verschillende airbrush technieken geleerd.

dsc08957-001

Februari 2014: Pirikos extreme armatures Angry Birds workshop.

Ja, je ziet het goed: de taart zweeft!! Aangezien er een speciale constructie in deze taart verwerkt zit, zijn dergelijke bijzondere taarten alleen heel ruim van te voren te bestellen en gelden hierbij niet de normale Custom Cake prijzen. Als je eventueel interesse hebt in een soortgelijke taart, neem dan contact op om de mogelijkheden (en prijzen en besteltermijn) te bespreken.

Masterclass, dummy, suikerbloemen, airbrush

December 2013: 2 daagse Kim Wiltjer Masterclass. Speciale suikerbloemen en airbrushen.

Deze technieken zijn heel goed in bruidstaarten toe te passen. Als er een paar bijzondere suikerbloemen op een bruidstaart ‘moeten’ komen, dan gelden de normale tarieven. Als een bruidstaart, net als deze taart, helemaal vol ‘moet’ komen met bijzondere bloemen en blaadjes, dan geldt er een meerprijs (afhankelijk van het aantal bloemen en de hoeveelheid tijd die er in die bloemen gaat zitten).

 

boetseren, olifantOktober 2013: workshop boetseren van Het Bonte taartje.

Veel leuke boetseer technieken geleerd, die ik ook weer kan gebruiken in mijn workshops en natuurlijk in het maken van toppers voor op taarten!