Icing Smiles

Icing Smiles Logo“Icing Smiles Holland bezorgt (ernstig) zieke kinderen een glimlach. Met taarten en andere traktaties hopen wij deze kinderen, maar ook familie en vrienden, op te vrolijken en een feestelijke en onvergetelijke dag te bezorgen.

Wij zijn een non-profitorganisatie en willen ons doel bereiken met een uitgebreid netwerk van vaste vrijwilligers. Zij bakken in naam van de stichting taarten en bezorgen deze bij (ernstig) zieke kinderen in de verschillende regio’s van Nederland.”

Deze tekst zag ik voorbij komen toen ik me aan het oriënteren was op de Taart&Trends beurs. Een geweldig initiatief! Eén waar ik me toen gelijk als vrijwilliger aan heb verbonden. Met Custom Cake wil ik mensen blij maken met een bijzondere taart (of cupcakes natuurlijk). En een ernstig ziek kind blij te kunnen maken, dat is een ongelooflijk mooi iets. Onbetaalbaar. Voor zoiets bijzonders laat ik graag de factuur liggen.

Icing Smiles is pas dit jaar opgericht en is nog in de opzet-fase. Ze zoeken nog vrijwilligers. Zowel taartenbakkers, als mensen die andere ‘klusjes’ kunnen & willen opknappen. Natuurlijk is het ook mogelijk hen financieel te steunen. Stuur je donatie naar rekeningnummer 42.82.06.794 ten name van Icing Smiles Holland. Je donatie zal gebruikt worden voor de kosten die Icing Smiles maakt, zoals notariskosten, administratiekosten, enzovoorts.

Wilt u voor een ernstig ziek kind een taart bestellen? Kijk dan snel verder op de site van Icing Smiles.