Meer over ons

DSC07412-002Mijn naam is Nathalie Lauwen. Samen met mijn twee dochters woon ik tegenwoordig in Zwolle (voorheen woonde ik in de Noordoostpolder). Al toen ik een kleine gup was, vond ik het geweldig om bij m’n moeder in de keuken te staan als zij aan het koken was en vooral als ze aan het bakken was! Je zou dus kunnen zeggen dat ik deze voorliefde met de paplepel kreeg ingegoten.

Na een carrière in de bankwereld heb ik mij, na de geboorte van mijn dochters, op het moederschap gestort. Een leuke bijkomstigheid was dat ik hierdoor meer tijd had voor favoriete bezigheden als koken en bakken. Mijn ervaringen (en recepten) op dat gebied deel(de) ik op www.foodblogvannathalie.blogspot.com. Helaas voor jullie deel ik niet de Custom Cake recepten ;-).

Masterclass, dummy, suikerbloemen, airbrushCustom Cake, een eenmanszaak, werd in 2011 opgericht. Echter, ik maakte al jaren hobby-matig taarten en cupcakes. Tot 2010 voornamelijk voor onszelf en mensen in onze vrienden- en kennissenkring. Aangezien ik steeds meer gevraagd werd voor anderen taarten en cupcakes te maken, heb ik er mijn beroep van gemaakt en er een aantal opleidingen voor gevolgd. Zoals mijn dochters zeggen werd ik dus ‘taartenbakster’!

In 2017 ben ik ook weer ‘gewoon’ gaan werken. Mijn dochters gaan naar de middelbare school, dus mag mama ook weer haar vleugels uitslaan op de arbeidsmarkt. Nadelig gevolg voor de klanten van Custom Cake is wel dat ik daardoor minder bestellingen aan kan nemen en Custom Cake niet meer staat ingeschreven bij de KvK.

Elk jaar volg ik minstens 1 workshop of masterclass om nieuwe technieken te leren.

Sinds oktober 2011 ben ik vrijwilliger voor Icing Smiles. Lees daar hier meer over.

Vanaf 15 maart 2011 tot 1 april 2018 stond Custom Cake bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 52238024.

Uiteraard ben ik HACCP gecertificeerd.