Images tagged "nijntje"

0 Responses to Images tagged "nijntje"

 1. Maarten en Anne says:

  Hoi Nathalie,

  Graag wilden wij jou nog even laten weten dat we hebben genoten van de PRACHTIGE bruidstaarten! En met ons vele anderen …
  Uiteindelijk was er nog een driekwart stuk taart over, fijn!
  Heel hartelijk dank voor alles.

  Groetjes,
  het kersverse bruidspaar
  Maarten en Anne

 2. Eva en Robert says:

  Beste Nathalie,

  Wat was de taart super leuk geworden zeg!! Alles klopte helemaal zoals we het samen bedacht hadden. De topper helemaal goed en het bankje op de taart ook super goed gelukt!!

  Ook de smaak was heerlijk. Wij hebben de taart zelf aangesneden dus hebben stiekem een lekker groot stuk genomen om van te genieten. Er is nog een klein stukje over wat nu in de vriezer bij mijn schoonouders haha

  We hebben trouwens ook nog complimenten gekregen vanuit de familie over de lekkere en leuke taart. Zelf ook van een echte banketbakker die met nadruk zei dat hij het erg lekker vond. Dus ik had hem beloofd dit aan je door te geven.

  In ieder geval super bedankt voor alle moeite en de super taart die je geleverd hebt!

  Groetjes Eva Bastiaans – Kraak

 3. bruidsfotograaf says:

  Vind vooral de gevarieerde en kleurrijke bruidstaarten erg mooi.

 4. Begin februari 2015 hebben we voor de tweede keer met veel plezier samengewerkt met Custom Cake. Na een succesvolle Discovery Networks Benelux familiedag afgelopen oktober, waarbij Nathalie ons, samen met een collega, heeft begeleid om een enorme Buddy Valestro Cake te maken, moesten we bij het evenement afgelopen week direct ook Custom Cake denken.

  In totaal zijn we drie dagen met een compleet Discovery gewrapte limo het land doorgereden. Elke dag opnieuw gevuld met allerlei lekkers. De eerste dag hebben we tijdens een consumenten actie in Middelburg ruim 350 cupcakes met alle Discovery Networks Logo’s uitgedeeld. De andere twee dagen hebben onze klanten van verschillende luxe hapjes zoals red velvet cupcakes, logo koekjes en zelfgemaakte macarons kunnen genieten. Allemaal heerlijk! Naast alle lekkere hapjes, loopt de communicatie met Nathalie altijd heel soepel en worden de producten allemaal precies op de afgesproken tijd afgeleverd.

  Groetjes,
  Lysanne Geluk
  Discovery Networks Benelux

 5. Waldo en Esther says:

  Beste Nathalie,
  De cup cakes waren een enorm succes!
  Ze smaakten heerlijk en iedereen vond het er mooi en vrolijk uitzien …
  Met vriendelijke groet,
  Waldo & Esther

 6. Eugenie & Ashley says:

  Hi Nathalie,
  Dank je wel voor de taart met een foto camera er boven op. De jarige vond hem heel mooi en ook de vulling was erg lekker!

  Nogmaals bedankt voor de mooie taart en de goede service!

 7. Sanne says:

  Super bedankt voor de mooie taarten. Ze smaakten heerlijk!

 8. Valentijn says:

  Wat een prachtige creaties maak jij.

 9. Paul en Annemieke says:

  Beste Nathalie,
  De taart was super mooi!! En waanzinnig lekker!!! Wij hebben vrijdag genoten, de taart maakte het compleet! Dank je wel!!!
  Groetjes Paul en Annemieke

 10. Maarten en Carola says:

  Hi Nathalie,
  Wat een geweldige lekkere en mooie taart en cupcakes heb je voor onze bruiloft gemaakt zeg!!! Echt geweldig! We waren er super blij mee en heel verrast. Het was nog mooier dan we hadden verwacht.
  Groetjes, Maarten en Carola

 11. Mathilde says:

  De Sweet Table was FANTASTISCH! Ze vonden het heerlijk. Zelfs mensen die normaal geen zoet eten, aten nu goed :-). Top, bedankt!

 12. Dave says:

  Heel erg bedankt voor de mooiste en lekkerste verjaardagstaart ooit!

 13. Fedor en Majken says:

  Hallo Nathalie.

  De bruidstaart was echt geweldig. Supermooi en erg lekker.
  We kregen veel complimenten.

  Nogmaals bedankt.

  Groeten Fedor en Majken

 14. Christine says:

  Beste Nathalie,
  Heel hartelijk bedankt voor het maken van de mooie roze panter taart!!! Luis zijn dag kon niet meer stuk toen hij de taart zag.
  Iedereen vond het een prachtige taart om te zien en heerlijk om te eten!
  vriendelijke groeten,
  Christine

 15. Liesbeth & Casper says:

  Hallo Nathalie,

  Afgelopen vrijdag hebben we een fantastische bruiloft gehad, met een onwijs mooie taart!
  Hartelijk dank voor het werk dat je erin hebt gestoken. Het resultaat was nog mooier dan verwacht. Alle gasten waren ook zeer te spreken over het ontwerp en de smaak.

  Groeten,
  Liesbeth en Casper

 16. Erika says:

  Leuke taart voor Sterre…ze heeft hem al gezien en ze schreeuwde het uit!!
  Oh een kabouter voetbal taart….hahaha…
  Super leuk..!!

  Thanxx
  fam. van de Vreugde..

 17. Petra says:

  Beste Nathalie, dank je wel voor je inzet.
  De taart was geweldig,en heeft het feestje erg speciaal gemaakt.
  Alleen maar complimenten.

  Groeten, Petra

 18. Christine says:

  Hallo Nathalie, via deze weg wil ik je, ook namens Michiel, heel hartelijk bedanken voor de cupcakes die je hebt gemaakt en bezorgd op onze bruiloft! We vonden ze erg mooi en lekker! Sommige kinderen hebben er zelfs twee gehad, dus ze zijn allemaal op gegaan!

  Groeten, Christine

 19. Mark & Agnes says:

  Nathalie, hartelijk bedankt voor de mooie bruidstaart die je hebt gemaakt voor onze bruiloft. De taart was eigenlijk te mooi om op te eten… maar toch gedaan en de taart smaakte ook heerlijk! Wij hebben veel complimenten over de taart gekregen.

  Bedankt!!

 20. Rineke says:

  Nathalie heeft voor onze bruiloft een prachtige 3-laagse taart gemaakt in drie verschillende smaken en bijpassende cupcakes. Daarvoor hebben we een leuke bruidsproeverij gehad. We hebben allemaal leuke reacties gehad op haar creaties. Mooi gemaakt allemaal voor een zeer vriendelijke prijs!!

 21. Tamara says:

  Nog super bedankt voor de fantastische cupcakes afgelopen maandag! Ze werden erg gewaardeerd als traktatie. Veel collega’s wilden zelfs gelijk je gegevens hebben voor een eventuele bestelling. Je kan dus wel concluderen dat ze erg in de smaak zijn gevallen!

 22. Team Akroh says:

  Ontzettend bedankt voor het maken, en afleveren van deze prachtige creatie! Ik zie dat je een talent bent, ik vind het echt knap hoe je ons logo zo strak heb weten te verwerken. De snelle en goede service zullen ons bijblijven.

  Nogmaals bedankt!

  Team akroh