Custom Cake

Custom Cake is het adres voor mooie, lekkere en bijzondere taarten en cupcakes op maat. Taarten en cupcakes met een “wauw-factor”, maar geen “wow-prijs”. En zowel het design als de smaak zijn precies zoals jij ze wilt hebben! Ook verzorgt Custom Cake “Sweet Tables”: een tafel vol met verschillende (zoete) lekkernijen. Erg leuk voor een feest.

De zoete lekkernijen zijn in december ook een heel bijzonder alternatief voor een kerstpakket of een zakelijk eindejaars-geschenk.

De taarten en cupcakes en de ‘Sweet Tables’ zijn alleen op bestelling verkrijgbaar. Helaas kan ik per week maar een beperkt aantal bestellingen ‘leveren’. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom, vooral bij grote bestellingen, verstandig tijdig te bestellen.

Mocht je pas vlak voor een speciale gebeurtenis bedenken dat je graag zo’n speciale taart, cupcakes of ‘sweet table’ wilt hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen om te kijken of het nog kan. Eerdere bestellingen gaan hierbij voor, maar wie niet waagt…

Je kunt de bestelling zelf komen ophalen of tegen betaling laten bezorgen.

Het ook mogelijk om bij Custom Cake bruidstaarten en/of bruidscupcakes te bestellen. Ook hierbij geldt dat we uitgaan van taarten en cupcakes met een ‘wauw-factor’, maar geen ‘wow-prijs’.

Verder is het voor bedrijven en organisaties mogelijk om taarten en cupcakes te bestellen die helemaal worden afgestemd op hun eigen huisstijl. Zo zet u uw klanten iets unieks voor! Of organiseer een creatieve, culinaire personeelsactiviteit in de vorm van een workshop of teambuildingsactiviteit.

Naast het maken van taarten en cupcakes op maat, geeft Custom Cake ook workshop party’s: een workshop bij jou thuis, waar je samen met je vriend(inn)en uitleg krijgt over het decoreren van taarten of cupcakes. En natuurlijk ga je zelf ook aan de slag!

Tenslotte is het ook mogelijk om waardebonnen te bestellen! Zo’n waardebon is een heel leuk cadeau. De bonnen zijn vanaf een waarde van € 7,50 beschikbaar, ze zijn een jaar geldig en zijn geheel naar wens te besteden bij Custom Cake. Natuurlijk zijn ook waardebonnen op maat te maken, zowel qua bedrag als qua teksten.

About Nathalie

Eigenaar van Custom Cake | 35 jaar | Getrouwd | mama van tweeling-meisjes | gek op bakken & koken
This entry was posted in Custom Cake. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.